Setari Cookie-uri

AJUTOR: Ce inseamna sa iti sangereze gingiile

Aproape 90% din populatie este afectata in timpul vietii de sanagerarea si inflamatiile gingivale, majoritatea ignorand aceste semnale de alarma.

S.O.S – Remedii pentru sangerarile gingivale

Persoanelor care prezinta inflamatii si sangerari gingivale le este recomandat un consult medical de specialitate, pentru a interveni asupra problemei inca din faza incipienta. Bolile gingivale netratate pot duce la aparitia unor complicatii, precum sangerarea permanenta, instalarea bolilor parodontale sau a bolilor osului maxilarului si chiar pierderea definitva a dintilor.

Specialistii Smile Factory recomanda un tratament de igienizare complet care consta in detartraj, periaj professional si air flow, pentru a indeparta placa bacteriana; asociat pacientii trebuie sa isi construiasca un ritual de ingrijire si curatare dentara, care presupune un periaj dupa fiecare masa, cu o periuta cu peri de duritate medie, nu moale precum si folosirea mijloacelor suplimentare de igienizare: ata dentara, apa de gura, dusul bucal pentru a preveni depunerea de tartru.

Citește și:

Clinica Smile Factory va propune un spectru diversificat de tratamente ortodontice, special create pe profilului fiecarui pacient. Utilizand cele mai performante tehnologii de tratament la nivel mondial, specialistii Smile Factory ofera consiliere calificata pentru a gasi tratamentul optim fiecarui pacient.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.