Setari Cookie-uri

Si tu le ai: 7 Obiceiuri zilnice care iti AFECTEAZA TIROIDA

Tiroida este o glanda care iti influenteaza fiecare celula din corp. Functiile tiroidei au efect asupra batailor inimii, asupra temperaturii corpului, fertilitatii, tensiunii arteriale, chiar si asupra cresterii si functiilor corpului. Iata deci ca functiile glandei tiroide sunt esentiale atat pentru copil, cat si pentru adult.

Glanda tiroida controleaza metabolismul, prin urmare fiecare celula din corp este influentata de functiile acestei glande. Chiar si greutatea poate depinde de functiile tiroidei. Iata de ce este atat de important sa protejezi aceasta glanda si sa ii mentii sanatatea.

Iti sugeram sa aflii mai multe informatii despre tiroida in articolele:
11 semne si simptome ca poti suferi de tiroida
Analize medicale pentru glanda TIROIDA
Hipotiroidia: Cand glanda tiroida functioneaza deficitar

In Romania afectiunile tiroidei sunt foarte frecvente, iar statisticile europene arata ca una din 4 persoane sufera de tiroida. Gandeste-te la familia ta, la colegii tai... Tu te-ai testat?

cauzele afectarii tiroiei

Ajutor! 7 Obiceiuri care iti ameninta TIROIDA

Obiceiuri care afecteaza tiroida: fumatul

Fumatul este un obicei care ocupa loc fruntas in lista dusmanilor tiroidei. Se pare ca aceasta glanda este foarte sensibila la efectele induse in organism de fumul de tigara.

Citește și:

Daca nu esti fumator, trebuie sa fii foarte atent in ceea ce priveste “fumatul pasiv”. Fereste-te de fum daca vrei sa ai o tiroida sanatoasa.

Foto: cauzele afectarii tiroidei by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.