Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana incepe cu multa energie si idei bune pentru voi, dragi nativi Berbec. Asadar in plan psihic sunteti optimisti, veseli si rezistati cu usurinta in fata stresului. Reusiti sa va impuneti punctul de vedere si sa duceti la bun sfarsit toate responsabilitatile.

horoscopul saptamanal al sanatatii

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este recomandat sa va odihniti mai mult si sa nu faceti excese alimentare. Aveti tendinta de a alege extremele: fie va infometati, fie consumati alimente nesanatoase ori prea calorice. Este indicat sa faceti mai multa miscare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Saptamana debuteaza cu o serie de responsabilitati pe care le aveti restante si pe care desigur trebuie sa le onorati. Asadar este multa agitatie si stres in prima parte a saptamanii, urmand ca in a doua parte sa va mai delectati si sa va acordati mai mult timp pentru propria persoana.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna. Sistemele digestiv si urinar sunt sensibilizate. De asemenea este posibil sa fiti astenici, lipsiti de energie, mai ales in prima jumatate a saptamanii. Incercati sa nu fiti superficiali, caci puteti face greseli pe care le veti plati fie cu sanatatea, fie prin... alte sacrificii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In plan psihic aveti nevoie sa va reorganizati responsabilitatile si cumva sa vi le asumati mai mult. Este posibil sa fi cerut excesiv ajutorul celor din jur si acum sa fiti putin abandonati, nevoiti sa incepeti a va rezolva singuri problemele. Prima parte a saptamanii este stresanta, insa in a doua jumatate a perioadei descrise reusiti sa va mai destindeti si sa aveti mai mult spor in tot ceea ce faceti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti relativ bine. Este posibil chiar sa va faceti programari la medic pentru reevaluarea starii de sanatate. Este posibil chiar sa incepeti o terapie noua sau, in cazul celor aflati deja pe tratament, sa schimbati medicatia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.