Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic sunteti motivati, energici, reusiti sa va structurati foarte bine ideile si sa va puneti in practica planurile. Primiti energie astrala si sunteti atat de convingatori, incat realizati tot ce va propuneti.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este foarte buna. Aveti tendinta de a va ingriji atent de stilul de viata, de alimentatie, sport, imagine si nu numai. Este posibil sa treceti pragul mdicului pentru analize de rutina.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In ceea ce priveste starea psihica, ei bine astrele va aduc fluctuatii, treceri bruste de la o stare la alta, ceea ce va poate epuiza energetic atat pe voi, cat si pe cei din jur. Este indicat sa comunicati atent cu cei din jur pentru a nu face gafe.

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Astrele nu aduc motive de ingrijorare in privinta sanatatii, iar bolile par sa va ocoleasca.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic sunteti adesea surprinsi de stari nostalgice in aceasta saptamana. Multe amintiri va vin in minte, iar situatiile va pun in legatura cu trecutul. Veti calatori in timp, va veti aduce aminte de copilarie, de tinerete sau de vremuri demult apuse.

Sanatatea este destul de buna si este posibil chiar sa treceti pragul medicului pentru a va reevalua starea de sanatate. Va preocupa felul in care va simtiti si doriti sa va puneti la punct tratamentele sau dieta.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.