Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Este o saptamana plina pentru voi, dragi nativi Rac, insa pe cat este de aglomerata aceasta perioada, pe atat este plina de reusite. Va simtiti impliniti in tot ceea ce faceti, inclusiv in viata personala.

Starea de sanatate este foarte buna, organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului si prezinta o mare capacitate de regenerare. Bolile par sa va ocoleasca si este posibil chiar sa va ganditi la terapii si metode de intretinere, la programe de miscare si chiar schimbari in dieta.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

In plan psihic saptamana vine cu vesti bune pentru voi, dragi nativi Leu. Primiti energie astrala, aveti putere de concentrare, de memorare si sunt favorizate examenele. Puteti incepe chiar noi studii sau noi proiecte de dezvoltare personala.

Starea de sanatate este destul de buna. Aveti nevoie de mai multa odihna, de aceea este indicat sa va organizati bine timpul pentru a va ramane mai multe ore pentru somn. O atentie deosebita trebuie sa o aveti si in privinta alimentatiei, caci aveti tendinta de a face excese. Ficatul este sensibilizat in aceasta perioada, insa o alimentatie sanatoasa si un somn suficient va scapa de pericole.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Incepeti saptamana cu o serie de activitati stresante, care va consuma energia si este posibil chiar sa fiti irascibili sau depresivi. Incercati sa aveti mai multa grija de voi si sa nu reactionati sub puterea impulsivitatii.

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Atentie insa la alergii, caci sistemul imunitar este usor sensibilizat. Incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa si energizanta, cel putin in prima parte a saptamanii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.