Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

Saptamana va aduce multa agitatie, vesti care va tulbura, dar si energie pentru a face fata provocarilor. Este o saptamana plina de situatii care va solicita, va veti simti ca intr-un carusel, ametiti de responsabilitati, dar si de surprizele frumoase pe care astrele vi le pregatesc.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna, desi imunitatea nu este foarte ridicata. Este posibil sa va supere putin unele boli de sezon, insa astrele nu aduc motive majore de ingrijorare. Atentie la accidentari.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

In plan psihic saptamana este solicitanta. Aveti poate lucruri mai vechi de rezolvat, unele dintre acestea destul de delicate. De asemenea aveti nevoie sa refaceti unele colaborari, sa lucrati la imaginea voastra in public si este indicat sa ramaneti discreti si diplomati, in ciuda impulsurilor pe care le simtiti. Exista riscul de a comite unele gafe.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Mai multe organe sunt sensibilizate in aceasta perioada, in special cele digestive, ficatul, pielea, muschii si oasele. Nu sunteti chiar in cea mai buna forma si aveti nevoie de o excelenta organizare pentru a duce la bun sfarsit toate responsabilitatile acestei saptamani.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic va macina unele nelinisti, poate chiar frustrari pe care incercati sa le depasiti. Trebuie sa aveti rabdare caci norocul nu vine mereu cand avem nevoie de el, nici oportunitatile. Asadar va aflati intr-o perioada cand totul merge constant, oricat ati dori sa accelerati unele aspecte. Este o vreme a introspectiei, cand este indicat sa fiti sinceri cu voi.

Starea de sanatate este buna, dar simptome mai vechi inca va supara. Poate reusiti sa ajungeti la medic pentru investigarea acestora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.