Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Saptamana este plina de evenimente, de ganduri, de nelinisti. Aveti tendinta de a va grabi in decizii, motiv pentru care este posibil sa faceti greseli cu repercursiuni importante mai tarziu.

horoscopul saptamanl al sanatatii pentru fiecare zodie

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti foarte bine, astrele va aduc energie pozitiva, iar imunitatea este crescuta. Aveti putina grija la alimentele sau bauturile reci.
Sfatul astrologului: Nu fiti zgarciti.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

Va asteapta o saptamana solicitanta, cu multe responsabilitati care va scot din ritmul vostru, ceea ce va poate obosi teribil. Incercati sa va organizati foarte bine timpul, pentru a va ramane mai multe ore de somn.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca organele si sistemele sensibile la stres sa reactioneze: ficatul, stomacul, vezica biliara, sistemul nervos.
Sfatul astrologului: Fiti organizati.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

Este o saptamana cu multe situatii care va amuza sau va aduc satisfactie. Va simtiti impliniti si deja faveti planuri mari pentru viitorul apropiat.

Sanatatea este buna, astrele nu anunta motive majore de ingrijorare, cel mult bolile de sezon va pot provoca un usor disconfort.
Sfatul astrologului: Nu lasa pe maine ce poti face azi.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.