Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

Comunicati excelent cu cei din jur si chiar faceti eforturi in acest sens. Aveti multe mesaje de transmis si vreti sa va asigurati ca gasiti cel mai bun canal de comunicare si poate chiar cel mai bun discurs. Este posibil sa apara si unele schimbari in viata voastra asupra carora trebuie sa meditati, caci pot avea repercursiuni pentru intreaga viata.

horoscopul saptamanl al sanatatii pentru fiecare zodie

Starea de sanatate este buna. Stresul poate sensibiliza sistemul imunitar, endocrin, digestiv si urinar, asadar se recomanda prudenta, iar daca identificati manifestari neplacute nu ezitati sa cereti sfatul medicului. Nu uitati sa va hidratati suficient si sa dormiti suficiente ore pe noapte, caci somnul este esential in combaterea stresului.
Sfatul astrologului: nu mai puneti la suflet orice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Petreceti o vreme relaxanta, cumva reusiti sa va detasati de problemele cotidiene si sa va refaceti depozitele energetice. Cu toate acestea incercati sa mentineti un ritm, sa faceti unele schimbari si totodata lucrati la un plan de reorganizare a activitatilor de zi cu zi.

Citește și:

Starea de sanatate este relativ buna, insa o atentie mai mare la alimentatie, miscare si la stilul de viata in general poate reprezenta un plus. Aveti nevoie de alimente energizante, de o hidratare adecvata si de multe ore de somn.
Sfatul astrologului: dozati-va efortul pe mai multe zile, evitand aglomerarea.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

Desi astrele va aduc vreme de relaxare, totusi voi ramaneti macinati de unele ganduri, de probleme carora incercati sa le gasiti rezolvare. Incercati sa va mai detasati, caci multe raspunsuri sau solutii nu depind doar de voi, asadar va fi greu sa detineti controlul.

Sanatatea fizica este buna, ceva mai multe ore de somn v-ar prinde bine. Sistemul musculoscheletal este usor sensibilizat, asadar este recomandat sa apelati la sedinte de masaj sau la un program de miscare ori de terapie care sa va relaxeze muschii si sa va destinda articulatiile.
Sfatul astrologului: nu actionati manati de impulsivitate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.