Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Aceasta perioada este plina de entuziasm pentru voi, dragi nativi Balanta. Astrele va deschid usi acolo unde nici nu indrazneati sa bateti, iar norocul va insoteste in tot ceea ce faceti.

Sanatatea este destul de buna. Este posibil sa persiste unele simptome mai vechi, insa vor avea intensitate mica sau chiar veti gasi remediu pentru acestea.
Sfatul astrologului: Saditi o dorinta, in curand va rasari in realitate.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, aceasta perioada va aduce optimism, energie si creativitate. Chiar daca este posibil sa comunicati mai dificil cu cei din jur, totusi reusiti sa solutionati cam tot ce va propuneti.

Starea de sanatate este buna, atentia insa la boli ale sistemului respirator si la accidentari.
Sfatul astrologului: Evitati alimentele sau bauturile foarte reci.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

Saptamana vine cu multe ganduri care se intersecteaza in asa fel incat va fi foarte greu sa luati decizii. Aceste decizii privesc un plan personal, poate chiar intim, dincolo de cariera, care nu presupun doar o asumare a responsabilitatii ci mai degraba se leaga de viitorul vostru.

Sanatatea este destul de buna, va simtiti in mediul vostru, sunteti destul de relaxati si chiar aveti grija sa va rasfatati. Este posibil ca unele simptome mai vechi sa revina, insa astrele nu anunta motive majore de ingrijorare in planul sanatatii. Orice problema apare, isi gaseste ameliorare sau chiar vindecare.
Sfatul astrologului: intuitia nu prea va este de ajutor in aceasta perioada, dar ratiunea da. Nu va grabiti totusi in a lua decizii.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.