Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Traversati o perioada frumoasa, cu multe planuri, cu impliniri si responsabilitati placute. Detineti controlul in ceea ce faceti si ii organizati si pe cei din jur, chiar si pe cei dragi.

Starea de sanatate este buna, astrele va aduc energie pozitiva si rezistati cu usurinta in fata stresului. Incercati sa nu sariti peste orele de odihna.
Sfatul astrologului: Aveti incredere in intuitia voastra.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Sunteti preocupati in special de hobby-urile voastre, poate chiar de modul in care le puteti transforma intr-o afacere. Comunicati excelent cu cei din jur si sunteti molipsitor de optimisti.

Imunitatea este crescuta, iar starea de sanatate este destul de buna. Pentru cei cu simptome persistente sau boli cronice, simptomatologia se va ameliora in aceasta perioada si se vor simti mai bine, cu atat mai mult cu cat urmeaza tratamentul de baza sau incearca terapii noi.

Citește și:

horoscopul saptamanl al sanatatii pentru fiecare zodie
Sfatul astrologului: Faceti mai multa miscare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

In plan psihic traversati o perioada cu multe provocari si totodata cu multe impliniri. Sunteti foarte energici si se remarca o evolutie in plan spiritual. Gasiti raspunsuri la probleme mai vechi si va restabiliti echilibrul interior.

Astrele nu anunta boli grave, cel mult o afectiune de sezon va pot strica usor buna dispozitie. Organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare, motiv pentru care puteti incerca tot felul de terapii, acestea ar putea avea succes.
Sfatul astrologului: Miscarea reprezinta cel mai bun remediu de combatere a stresului pentru voi.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.