Daca acum cativa ani chirurgia estetica a zonei intime era privita cu ochi nesiguri, astazi salile de interventii sunt din ce in ce mai frecventate. Metodele plastice nu aduc suferinte majore femeilor care le increaca si nici nu au riscuri importante, astfel ca tot mai multe femei calca pragul cabinetelor de chirurgie estetica.

chirurgia estetica intima, genitala, a vaginului, labiilor, himenului

Cele mai frecvente probleme intime ale femeilor si rezolvarea chirurgicala a acestora

Probleme in obtinerea orgasmului

A obtine orgasmul nu este intotdeauna usor pentru ca placerea sexuala a femeii nu depinde in special de factori fizici sau vizuali cum se intampla in cazul barbatilor, ci si de factori psihici si emotionali.

Clinica Elos prezinta un tratament inovator de rejuvenare vaginala cu laserul CO2RE Intima

Dupa controversata descoperire a punctului G, medicii au gasit cum sa foloseasca aceasta informatie pentru a aduce mai multa placere sexuala femeii: injectarea de acid hialuronic in... punctul G.

Se pare ca punctul G functioneaza prin presiune, astfel ca acidul hialuronic il mareste si in felul acesta punctul G devine mult mai sensibil in timpul actului sexual.

Aceasta metoda poate fi una foarte buna pentru femeile care ajung foarte greu la orgasm, insa uneori necesita si asocierea unei terapii psihologice.

chirurgia estetica intima, genitala, a vaginului, labiilor, himenului

Estetica clitorisului

Femeile aleg sau li se propune remodelarea clitorisului din doua motive care pot exista simultan sau separat:

Foto: Shutterstock.com

Chirurgia intima: secretul unei vieti sexuale intense si sanatoase
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: