Setari Cookie-uri

Estetica Vaginului: Frumusete si PLACERE pe muchie de bisturiu

Stimularea placerii intime precum si estetica genitala gasesc solutii in domeniul chirurgiei plastice. Medicii chirurgi au gasit solutii pentru majoritatea neplacerilor feminine privind aspectul intim si totodata au acordat interes stimularii placerii sexuale a femeii, nascocind tehnici revolutionare si de succes.

  • chirurgia estetica intima, genitala, a vaginului, labiilor, himenului

    Pentru a reduce dimensiunile unui clitoris prea mare;
  • Pentru a spori placerea sexuala.

Astfel ca cele doua metode discutate pana acum: injectarea de acid hialuronic in punctul G si Clitoroplastia sunt folosite si in tratarea unor tulburari precum frigiditatea de exemplu.

Labioplastia

Labioplastia urmareste micsorarea dimensiunilor labiilor, putand interveni atat asupra labiilor mici, cat si asupra celor mari.

Unele femei se simt deranjate de marimea labiilor, fie acestea proemina prin pantaloni sau slip si le jeneaza, fie au alte motive pentru care doresc o interventie la acest nivel.

Tot pentru aspectul labiilor mari se poate practica injectarea acestora pentru marirea de volum in cazul unor labii atrofice.

Ingustarea vaginului

Ingustarea vaginului, tehnica numita si rejuvenare vaginala, consta in miscorarea diametrului vaginului pe o periada de cativa ani daca se intervine cu laser sau permanent daca se intervine chirurgical.

Citește și:

chirurgia estetica intima, genitala, a vaginului, labiilor, himenului

Aceasta interventie stimuleaza placerea pentru ambii parteneri, dar trebuie avute in vedere mai multe aspecte inainte de a lua aceasta masura, de exemplu daca se planuieste o sarcina.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.