Setari Cookie-uri

Estetica Vaginului: Frumusete si PLACERE pe muchie de bisturiu

Stimularea placerii intime precum si estetica genitala gasesc solutii in domeniul chirurgiei plastice. Medicii chirurgi au gasit solutii pentru majoritatea neplacerilor feminine privind aspectul intim si totodata au acordat interes stimularii placerii sexuale a femeii, nascocind tehnici revolutionare si de succes.

Himenoplastia

Am pastrat pentru final o interventie despre care am putea vorbi foarte mult in special din prisma valorilor sociale si etice si mai putin din punct de vedere chirurgical.

Himenoplastia consta in reconstruirea himenului la femeia care si-a inceput viata sexuala, practic aceasta redevine... „virgina”. Este o tehnica ce poate fi folosita pentru tinere abuzate, pentru recapatarea increderii in sine, avand rol principal echilibrul psihologic.

chirurgia estetica intima, genitala, a vaginului, labiilor, himenului

Aceasta tehnica este folosita insa si in alte scopuri, de exemplu exista in lume soti care doresc ca sotiile lor sa faca aceasta interventie atunci cand pleaca perioade indelungate din camin – cazuri despre care s-a scris in presa internationala.

Mai mult decat atat cererile pentru himenoplastie cresc in special primavara si vara, pentru ca vara si toamna se fac nunti! Motivele pot fi religioase si nu numai, acestea din urma fiind lesne de inteles fara a le expune noi in mod explicit.

Citește și:

Astfel ca operatia de refacere a himenului are motive foarte colorate, de natura etnica, religioasa, psihologica sau culturala.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Foto: Dreamstime

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.