Setari Cookie-uri

Noi remedii pentru cearcanele si ridurile din jurul ochilor

Pielea fina din jurul ochilor necesita o ingrijire speciala, iar ridurile aparute in aceasta zona, precum si cearcanele sau pungile pot fi corectate prin alegerea unor metode minim invazive si nedureroase, adaptate varstei si tipului de modificare , astfel incat rezultatul final sa fie natural si sa se mentina o perioada cat mai lunga de timp. Dr. Oana Spanu, medic specialist in dermatologie-venerologie in cadrul S Clinic, ne ofera cateva sfaturi pentru o piele mai frumoasa si ne prezinta ultimele noutati din domeniu.

Modalitatea de injectare este nedureroasa , de scurta durata (cateva minute), iar gelul se aseaza in mai multe planuri astfel incat sa se integreze perfect in tesut. Imediat dupa tratament se va observa atenuarea ridurilor fine si a santurilor de sub ochi, prezenta de tonus si luminozitate a pielii si stergerea umbrelor de pe pleopa inferioara , iar imaginea de ansamblu este extrem de naturala. Datorita originii non-animale a produsului nu exista risc de alergie. Efectul poate persista pana la 1 an, o perioada lunga comparativ cu alte produse folosite anterior pentru cearcane.

Dr. Oana Spanu este medic specialist in dermatologie-venerologie si doctorand in dermatologie la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Este coordonator si investigator principal in studii clinice multicentrice in dermato-cosmetologie și dermatologie, membru al mai multor asociatii medicale prestigioase: World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine, Colegiul Medicilor Marea Britanie, European Academy of Dermatology and Venereology, Societatea Romana de Dermatologie, Asociatia de Medicina Anti-Aging si a urmat numeroase cursuri de pregatire in Londra, Paris si Munchen.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.