Atunci cand unul din parteneri isi doreste o dieta, insa celalalt nu are nevoie de una si totusi locuiesc impreuna, tinerea unui regim devine dificila. Fie unul mananca bunatati si cel la dieta pofteste, asadar nu va putea urma dieta, fie obisnuiesc sa manance impreuna aceleasi alimente si unul din ei este obligat sa manance hipocaloric - exemplele sunt multe si variate de la cuplu la cuplu. Care ar fi asadar solutia unei diete in familie?

Katerina care ne marturiseste: "Buna tuturor!v Am nevoie de un sfat de la persoanele care s-au confruntat cu situatia mea: locuiesc cu prietenul meu, si vreau sa dau jos cateva kg, cam 9kg... Am cumparat acum o luna bicicleta statica si fac de 2-3 ori pe saptamana, plus exercitii pilates. Insa nu am reusit sa slabesc nimic pentru ca nu pot sa tin o dieta.

Prietenul meu mi-a sugerat f politicos ca as arata mai bine daca as da cateva kg jos, si a fost foarte incantat ca mi-am cumparat bicicleta si ma tin de ea. Dar cand incerc sa tin regim (fara infometare, etc) nu ma sustine deloc, imi spune ca pot s ama imbolnavesc, ca nu e bine s ama abtin, etc. Plus ca eu sunt cea care gatesc in casa, si nu prea imi vine sa gatesc separat pentru mine, asa ca gatesc pentru amandoi (cu carne, prajeli, etc) si mananc mai putin, dar mi se face foame muuult mai repede. El mananca orice, oricat si e slab-slab-slab!!!

Cand mergem la ai mei sau la ai lui in vizita la masa sunt numai mancaruru care ingrasa, iar daca ma abtin sa mananc, sare toata lumea pe capul meu, ca sunt tanara, ca tr sa ma hranesc, sa am putere de munca, etc..... Desi si mama, si soacra mi-au sugerat f politicos ca multe fete de varsta mea (24) au siluate mai slabute (am 66kg la 170cm).

Deci, si prin urmare, ce naiba sa fac? Am impresia ca toata lumea e de acord ca ar tr sa slabesc, dar nimeni nu ma sustine...Doar nu o sa ma trezesc peste noapte cu silueta de fotomodel, iar pastile si alte prostii nu vreau sa incerc, nu cred in asa ceva...

Un sfat va rog!"

Un sfat bun vine de la o alta utilizatoare: "Buna, draga mea. Tin sa te anunt ca si eu am fost pusa in situatia asta. Idee e urmatoarea: din ce ai povestit tu , e clar ca nu ai vointa si oarecum te complaci cand ceilalti iti spun sa mamanci, sa nu te imbolnavesti etc. Eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa te pui pe slabit . Stii cum ? Cu dieta cu supa de varza, pe care o tin si eu acum: o varza , 4 rosii si 2 cepe plus mirodenii si gata ciorba. Cand ti-e foame mananci supa asta, o sa fie f. greu primele 3-4 zile si eu una am incercat sa o tin de 2 ori si nu m-am putut abtine. Pana cand am dat cu capul de pragul de sus, ca sa spun asa. Si mi-am vazut iubitul pierzandu-si interesul sexualmente... Asa ca mai bine "mananca, ca sa traiesti si nu trai ca sa mananci ". Ah si nu te lua de balivernele de pe site cu pastile, fara sport , caci nu exista asa ceva! Crede-ma, le-am incercat eu pe toate: nu poti baga in tine 1000 de calorii la cina si sa te astepti ca o pastila sa le stearga. Tine dieta cu supa de varza 7 zile si o sa vezi ca apoi nu o sa mai ai senzatia asta de foame tot timpul si fa si sauna si impachetari si cand o sa vezi ca dai jos 2-3 kg o sa iti fie mai mare dragul de tine si o sa o tii tot asa... Bafta !"

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: