Setari Cookie-uri

5 Strategii viclene sa slabesti fara dieta

Multe diete sunt controversate si destul de greu de urmat, iar rezultatele nu sunt intotdauna cele asteptate.

Pentru persoanele care nu imbratiseaza deloc ideea de a tine o dieta exista solutii simple: sfaturi de slabire in afara unei diete.


5 Strategii viclene sa slabesti fara dieta


Preparatele crude



Alege ca macar o masa din zi sa fie constituita din legume sau fructe crude. Poti lua gustarea de ora 10 sau cea de dupa-amiaza cu fructe! Fructele nu trebuie consumate dupa masa, ci intre mese, altfel fermenteaza si va ingreuneaza digestia.


O salata pe zi este ideala atat timp cat legumele se afla inca in sezonul lor. Profitati cat mai mult si mancati legume crude in fiecare zi.

Mese crude in locul celor gatite



Atat cat este posibil incercati sa consumati legumele si fructele crude, evitand gatirea acestora. Cantitatea mare de fibre si numeroasele vitamine din fructele si legumele nepreparate termic va ajuta sa va detoxifiati organismul, sa cresteti arderile metabolice si sa slabiti sanatos.

Carne? Oua?



Este recomandat ca o singura masa din zi sa contina carne si aceasta in volum egal cu cel al unei palme. Mai multa carne va incarca ficatul si rinichii si va predispune la colesterol marit. Trebuie sa alegeti carne de pui, curcan, peste sau fructe de mare si sa nu o prajiti. Folositi ca metode de preparare fierberea, gratarul cu aburi sau cuptorul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.