4 Secrete ale alimentelor care te slabesc

Cu siguranta ati observat ca marea majoritate a dietelor recomanda anumite tipuri de alimente. Nutritionistii de asemenea prezinta o lista de alimente si preparate pe care le recomanda tuturor celor care doresc sa scape de cateva kilograme. Dar ce au special aceste alimente? De ce sunt alese in pofida altora?

- Grasimile se pot combina doar cu proteine. Conditia de baza este sa ecludeti total grasimile saturate si sa le consumati pe cele nesaturate: mononesaturate (cele mai bune) si polinesaturate. De exemplu carnea contine si grasimi si proteine, dar uleiul incins isi schimba proprietatile si capata continut ridicat in grasimi saturate. Doar uleiul de palmier isi pastreaza proprietatile la prajire.

- Glucidele se iau din fructe, nu aveti nevoie de ducliuri. Cerealele integrale contin de asemenea glucide de foarte buna calitate. Glucidele nu se combina cu proteine sau grasimi. O cantitate foarte mare de amidon contin cartofii si orezul. Asadar nu se recomanda sa combinati orez sau cartofi cu carne, sau sa prajiti cartofii (glucide cu grasimi).

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri