Setari Cookie-uri

5 Alimente care iti pot salva viata

Stiai ca unele alimente iti salveaza viata? Acestea te protejeaza de cancer, diabet zaharat, boli cardiovasculare, fiind alimente pe care le gasim peste tot in jurul nostru: nuci, fructe olaginoase, seminte, fructe si legume proaspete, carne de peste etc.

Te-ai gandit vreodata ca unele alimente iti pot salva viata? Da, aceste alimente au proprietati fantastice si din pacate oamenii nu sunt suficient de informati in privinta acestora.

alimente care iti salveaza viata

Aceste alimente previn cele mai comune boli care au cea mai mare rata de mortalitate in randul populatiei: boli de inima, ateroscleroza care faciliteaza accidentele vasculare, afectiuni care duc la infarct chiar la varste tinere, previn cancere si alergiile, mentin imunitatea si tin in general bolile departe.


Va propunem sa aflati in acest articol care sunt acele alimente care va prelungesc viata si va mentin sanatatea, alimente care sunt peste tot in jurul nostru dar nu stim sa le alegem.

5 Alimente care iti pot salva viata

Nuci, alune, migdale – fructe oleaginoase

Alimente care iti pot salva viata

Fructele oleaginoase prezinta vitamine din complexul B esentiale bunei functionari a sistemului nervos sau crearii de noi elemente figurate sanguine cum ar fi globulele rosii. Fructele oleaginoase contin de asemnea acizi grasi nesaturati foarte importanti pentru sanatatea celulelor si chiar pentru mentinerea siluetei, caci acesti acizi grasi au rolul de a mobiliza grasimile depozitate in tesuturile grase.


Se recomanda sa inlocuiti toate “rontanelele” cu seminte sau fructe oleaginoase – in locul biscuitilor, covrigeilor, snaksurilor sau a altor produse despre care se stie ca sunt nocive pentru sanatate puteti consuma seminte si fructe oleaginoase.

Citește și:

Consumul de fructe si legume proaspete

Alimente care iti pot salva viata

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.