Setari Cookie-uri

5 Alimente care iti pot salva viata

Stiai ca unele alimente iti salveaza viata? Acestea te protejeaza de cancer, diabet zaharat, boli cardiovasculare, fiind alimente pe care le gasim peste tot in jurul nostru: nuci, fructe olaginoase, seminte, fructe si legume proaspete, carne de peste etc.

Aceste produse va protejeaza de anemie, cancer, va stabilizeaza echilibrul metabolismului proteic si lipidic, iar pestele prezinta numeroase proprietati sanatoase, inclusiv de protectie impotriva bolilor cardiovasculare considerate astazi ca avand cea mai mare rata de mortalitate in randul populatiei modiale.

Consumul de ceai

Alimente care iti pot salva viata

Ceaiul verde, ceaiul de musetel, sunatoare, menta, macese etc. – practic toate ceaiurile naturale, obtinute din parti uscate ale plantei, sunt indicate pentru mentinerea sanatatii. Este recomandat sa consumati ceai saptamanal, cel mult o cana pe zi. Consumul excesiv de ceai poate duce la unele afectiuni precum pietrele sau nisipul la rinichi. Totusi in situatiile in care suferiti de o afectiune care poate fi ameliorata prin consumul de ceai, se recomanda ca pe o perioada limitata sa va tratati cu doza de ceai recomandata in prospect. Puteti opta pentru culegerea elementelor din plante pentru ceai ori alegeti produsele naturale de pe piata, dar care prezinta prospect.

Citește și:

Healthy iti recomanda si alte articole:

5 analize care iti pot salva viata

Afla totul despre analiza care iti salveaza viata!

Sanatate multa intr-un miez de nuca

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.