Setari Cookie-uri

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid!

Grasimile alimentare sunt consumate aproape la fiecare masa, in fiecare zi, astfel ca este important ca fiecare sa cunoasca efectele grasimilor, tipurile acestora precum si alimentele in care se gasesc.

Seminte de dovleac

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid! - seminte

Se spune ca semintele de dovleac sunt si mai sanatoase decat semintele de floarea-soarelui. Desi nu sunt la fel de uleioase, totusi au un continut mai ridicat in vitamine. Semintele de dovleac contin de asemenea grasimi care vindeca. Mentinem insa regula: nu trebuie preparate termic ci consumate ca atare.

Migdale



Migdalele, tot fructe oleaginoase, au un continut bogat in vitamina A, vitamina E, acizi grasi omega 3 si omega 6, grasimi bune care protejeaza organismul si imbunatatesc functiile sistemului nervos.

Carne de peste

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid! - carne de peste

Carnea de peste este considerata ca fiind una dintre cele mai bune produse de origine animala. Carnea de peste contine minerale, vitamine si grasimi sanatoase intr-o formula atat de buna, incat se considera ca nu poti consuma atat peste cat sa iti faca rau.

Alune crude



Putem afirma ca toate fructele oleaginoase au un continut ridicat in grasimi bune. Alunele si arahidele sunt foarte sanatoase, cu conditia sa nu le preparati termic.

Carne de pui

12 Grasimi care vindeca si 5 care ucid! - carne de pui
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.