Setari Cookie-uri

3 Diete de slabire si detoxifiere pentru primavara

Primavara reprezinta un moment propice curelor de slabire, fiind totodata si un anotimp indicat postului si detoxifierii organismului.

Primavara reprezinta un moment propice curelor de slabire, fiind totodata si un anotimp indicat postului si detoxifierii organismului.

3 Diete de slabire pentru primavara

diete de slabire cu fructe

Dieta de slabire detoxifianta

O dieta care sa aiba ca efecte atat slabirea cat si si detoxifierea este ideala, aceasta pentru ca imbina silueta cu sanatatea.

Primavara reprezinta un anotimp propice detoxifierii, iar plantele cu proprietati purificatoare apar chiar in acest sezon.


Cura de detoxifiere si slabire se tine astfe:

  • Treceti brusc la alimentatia de post pentru 10 zile, timp in care excludeti painea (nu si cerealele cu fresh de fructe de dimineata de exemplu, doar painea consumata la masa), iar ca lichide puteti consuma doar cafea dimineata si apa in restul zilei;
  • Apoi urmeaza 4 zile in care consumati numai fructe si legume crude – salate de legume si fructe fara condimente, sunt permise: uleiul, nucile, alunele necoapte si alte fructe oleaginoase, otetul, piperul, sarea. Se va consuma numai apa si eventual o ceasca de cafea dimineata;
  • Urmeaza apoi inca 10 zile de post.

dieta de detoxifiere cu fructe si legume

Dieta are ca scop o detoxifiere puternica organismului si pierderea pana la 3 kg. De asemenea aceasta dieta poate combate si posibile alergii alimentare. Atentie insa, nu este recomandat sa consumati in fiecare zi aceleasi fructe si legume ci sa variati: banane, pere, mere, prune, mango, avocado, rodii, sharon, portocale, kiwi, ananas etc si ca legume: radacinoase rase, sfecla rosie, ridichie rosie si neagra, rosii, ceapa, usturoi, cimbru, macris, marar, patrunjel, stevie, spanac, mazare, fasole verde, orez, cartofi, praz etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.