Setari Cookie-uri

In primavara aceasta personalizeaza-ti dieta

In primavara aceasta, personalizeaza-ti dieta in functie de stilul tau de viata !

Prin intermediul acestui studiu se subliniaza inca o data importanta mentinerii unei nutritii echilibrate. Este esential sa avem un plan de nutritie personalizata si echilibrata, pentru a asigura organismului nostru nutrientii necesari pentru buna sa functionare. In contextul stilului actual de viata, este cu atat mai important sa adoptam obiceiuri alimentare corecte si sa folosim, atunci cand este nevoie, suplimente alimentare", spune Dorota Seidler, Marketing and Sales Manager in cadrul Herbalife Romania.


In ceea ce priveste obiceiurile legate de consumul de lichide, rezultatele studiului arata ca, pentru jumatate dintre respondenti, acest consum se situeaza sub cantitatea recomandata. Cei care consuma doi litri de lichide pe zi reprezinta doar 38% din intregul esantion.


Un numar mare de respondenti declara ca au un stil de viata sedentar. Jumatate dintre respondenti nu fac sport deloc la ora actuala sau nu fac miscare in mod sustinut, in timp ce numai 21% din respondenti fac miscare fizica o singura data pe saptamana.


Este important ca starea noastra de bine sa aiba o baza solida, alcatuita din obiceiuri sanatoase. Oamenii ar trebui sa functioneze proactiv, facand anumiti pasi simpli catre mentinerea unei stari bune de sanatate pe parcursul intregii vieti: un regim alimentar sanatos, asigurarea aportului de vitamine necesar, miscare regulata si comportament preventiv legat de sanatate si relaxare", remarca Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv.


In primavara aceasta, personalizeaza-ti dieta
in functie de stilul tau de viata ! Si nu uita regulile de aur Herbalife pentru o nutritie echilibrata:
  • Pune sanatatea pe primul loc !
  • Gaseste-ti un program alimentar echilibrat, in functie de nevoile tale !
  • Opteaza pentru o promisiune pe termen lung !
  • Mentine-te in forma si adopta un stil de viata activ !
  • Distreaza-te si relaxeaza-te !


Programul Herbalife pentru un stil de viata activ si sanatos se bazeaza pe o nutritie echilibrata, activitate fizica regulata si odihna.


Un program de nutritie echilibrata trebuie sa asigure un aport echilibrat de calorii, vitamine, minerale, carbohidrati buni, proteine, grasimi sanatoase, fibre si antioxidanti. Planul de alimentatie echilibrata sustinut de Herbalife, le permite oamenilor sa se bucure cu moderatie de o multitudine de alimente diverse, care se potrivesc oricarui stil de viata !


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Healthy iti recomanda si alte articole despre dieta si stil de viata:

Longevitatea - Intre genetica si stil de viata

Dieta Okinawa, mananci si slabesti

Dieta mediteraneeana, un stil de viata sanatos

5 Schimbari in stilul de viata - Pentru o Inima sanatoasa


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.