Setari Cookie-uri

3 Diete care te scapa de celulita

Celulita reprezinta de multa vreme o problema privind aspectul fizic al femeii, in special de cand moda a inclinat spre dezvelirea diferitelor parti ale corpului. Astazi este de neconceput sa te prezinti pe plaja cu celulita la vedere, asezata fie pe picioare, fie pe fese, burtica sau brate.

Fibrele alimentare naturale ajuta la stimularea miscarilor intestinale si a digestiei, combat constipatia si detoxifica intens colonul.

Dieta cu fribre se bazeaza pe consumul zilnic al alimentelor bogate in fibre naturale, acestea reprezentand 80% din alimentele zilnice ale dietei.

dieta pe baza de peste si fructe de mare

Foto @ shutterstock_55411282

Iata ce este recomandat:

  • Dimineata se consuma cereale cu lapte/iaurt/fresh de fructe, cu menstiunea ca cerealele trebuie sa fie naturale, acelea unde se vede clar ca este un bob zdrobit (gen musli);
  • In fiecare zi se vor consuma legume si fructe crude, cel putin o salata mare de legume si o salata din minim 3 fructe;
  • Masa de fructe este separata la cel putin doua ore de celelalte mese. Fructele nu se amesteca cu alte alimente – fermenteaza.
  • Preparatele culinare trebuie sa contina aproximativ 70% legume;
  • Se consuma doar apa ca bautura, cu exceptia cafelei de dimineata.

dieta anticelulitica raw vegan

Foto @ shutterstock_70752019

Citește și:

Dieta cu vegetale crude

Nu ne referim chiar la dieta Raw vegane insa adoptarea unei diete asemanatoase pentru 60% din alimentele consumate zilnic poate reprezenta un stil de viata foarte sanatos, promitandu-va o silueta de vis si victoria in lupta cu celulita.

Consumati zilnic salate de legume crude cu verdeturi, poate chiar masa de pranz sa fie reprezentata de un bol mare de sala +/- branza, carne de pui, peste, fructe de mare – dupa preferinte.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.