Setari Cookie-uri

Cele 6 Superalimente ale verii: slabeste sanatos

Afla care sunt cele mai indragite alimente ale verii, cu efecte uimitoare asupra sanatatii si care totodata sunt indicate in curele de slabire.

Strugurii

Strugurii, in special cei negri, reprezinta o importanta sursa de minerale, vitamine si antioxidanti pentru organism, coaja acestora fiind foarte bogata in cel mai puternic antioxidant din natura: resveratrolul.
Desi au un continut mai ridicat in glucide si sunt recomandatii cu moderatie in diabet, strugurii sunt energizanti, contin fibre vegetale care combat constipatia, au puternice efecte detoxifiante prin continutul ridicat in resveratrol, previn ateroscleroza si bolile de inima, joaca rol hidratant pe timpul verii si ne protejeaza organismul de cele mai comune infectii.

Iti recomandam si: Cura de sanatate cu struguri

struguri beneficii

Pestele

Se spune ca nu putem consuma atat de mult peste incat sa ne faca rau, atat de sanatoase sunt preparatele din carne de peste. Pentru a va bucura pe deplin de calitatile nutritive ale pestelui, este indicat sa evitati a-l consuma prajit.

Citește și:

Ciorba de peste, pestele pe gratar sau preparat la cuptor reprezinta modalitatile cele mai sanatoase de consum. Pestele ar trebui consumat saptamanal pe timpul verii, asortat cu salate de cruditati.

fructe de mare beneficii

Fructe de mare

O alta categorie de alimente sanatoase si indicate in curele de slabire o reprezinta fructele de mare. Acestea nu doar va ajuta sa eliminati surplusul de kilograme, dar prezinta si numeroase beneficii pentru sanatate.

Pentru a va convinge, va propunem sa cititi si articolul: 7 Efecte extraordinare ale fructelor de mare

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.