Setari Cookie-uri

Nu reusesti sa te tii de dieta? 5 sfaturi psihologice sa reusesti

Pentru multe dintre femei, perioada de dieta reprezinta un adevarat chin. Totusi, lupta cu kilogramele in plus poate deveni mai usoara urmand cateva sfaturi simple. Iata care sunt acestea:

2. Fa-ti o “prietena de dieta”.

Se pare ca tehnica de a-ti face o “prietena de dieta” te tine motivata atunci cand urmezi un regim strict deoarece tu si cealalta persoana va puteti ridica moralul una celeilalte, puteti fi alaturi atunci cand treceti prin momente mai dificile si astfel veti simti cum procesul de slabire nu va fi unul greu, ci mai degraba distractiv si competitiv. Urmarirea evolutiei alaturi de cineva te ajuta sa intri in rutina planului de slabit, sa te tii de programul sportiv pe care l-ati facut impreuna si sa te bucuri altfel de reusita.

3. In timp ce tii dieta, masoara-te la intervale regulate.

sfaturi pentru dieta De multe ori, atunci cand tii o dieta, este posibil sa nu observi modificarile corpului tau. Tocmai de aceea, daca te masori vei vedea cu exactitate cati centimetri ai pierdut in circumferinta taliei sau a zonelor pe care doresti sa le modifici. Asadar, pentru a te mentine motivata atunci cand tii o cura de slabire este ideal sa te masori o data pe saptamana si sa iti notezi evolutia intr-un carnet nu doar pentru a tine evidenta mai clar, ci si pentru a intelege cum functioneaza organismul tau.

Citește și:

Citeste continuarea articolului Nu reusesti sa te tii de dieta? 5 sfaturi psihologice cu efect garantat! pe Garbo.ro

Foto main, front si interior: sxc.hu

Garbo iti recomanda si:

Dieta Day Light - Dieta unei singure zile!

Dieta Dukan - slabeste frumos si sanatos

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.