Setari Cookie-uri

Meniul unei scoabe: ritualuri alimentare

Pentru ca cea mai buna prietena a mea a fost dintotdeauna slaba, am inceput sa observ inca de cativa ani ca exista diferente serioare intre meniul ei si al meu.

Mananca putin si des

Ea nu mananca mai mult de un fel de mancare la masa, dar “ciuguleste” mult intre mese, mereu rontaie fie un fruct, fie o leguma, inclusiv la birou isi ia felii de fructe si “fasii” de morcovi.

Bea muuuulta apa

Consuma cam 2l de apa pe zi, nu prea bea ceaiuri, cel mult lapte sau cafea. Sucuri consuma rar, exceptional chiar. Ii place insa teribil de mult limonada, bea cu litrii daca are.

meniul unei slabanoage: cum sa mananci sa fii slab

Nu mananca prajit

Nu suporta mancarea prajita, nu o poate manca. Prefera o mancare bine gatita sau o salata mare. Chiar si in fast-food alege tot salata! Insa mananca foarte condimentat. Foloseste piper, cimbru, busuioc, marar proaspat, patrunjel proaspat. Nu trece nici macar o zi fara sa nu consume aceste condimente naturale si de asemenea adora usturoiul. Din 7 zile cat are saptamana cel putin 4 consuma usturoi.

Citește și:

i-am copiat ritualurile alimentare si au functionat si in cazul meu. Desi eu inca mai mananc prajit din cand in cand, totusi celelalte excese alimentare pe care obisnuiam sa le fac nu le mai adopt si nici nu le simp lipsa. Viata fara dulciuri dar cu multe fructe e frumoasa si plina de energie.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.