Setari Cookie-uri

Plante si alimente care tin CANCERUL departe

Cancerul – un cuvant ce trezeste fiori reci. Din pacate in zilele noastre cancerul este tot mai frecvent, desi s-au implementat sisteme de screeening pentru depistarea precoce a unor tipuri de cancer. De asemenea marea majoritate a cancerelor pot fi vindecate daca sunt depistate precoce si unele dintre acestea chiar pot fi prevenite. Si totusi aceasta boala continua sa faca tot mai multe victime.

Lactatele au rol nutritiv si sunt bogate in calciu, dar nu exista studii care sa demonstreze cu certitudine implicarea acestor alimente in preventia unor tipuri de cancere.

Din pacate in privinta alimentatiei nu exista studii „complete” care sa afirme cu certitudine beneficiile unor alimente, dar sunt studii care evidentiaza importanta consumului de fructe si legume crude.

Factorii anticancerigeni sunt slab definiti, asadar acesta discreta incertitudine privind protectia anticancerigena nu se refera doar la alimente.

In ceea ce priveste protectia anticancerigena a fructelor, legumelor, cerealelelor si germenilor – aceasta a fost dovedita in numeroase studii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.