Setari Cookie-uri

Dieta disociata pe culori: o metoda usoara de slabire

Dietele disociate sunt de mai multe tipuri, putand disocia mesele, alimentele sau putand fi disociate pe zile.

Alimentele verzi

Aceste alimente se consuma in zilele 2,4 si 6 ale dietei.

Alimentele verzi sunt reprezentate de fructe si legume. Desigur ca acestea pot avea si alta culoare, ele sunt numite “verzi” facandu-se referire la vegetale.

dieta de slabire: dieta disociata pe culori

Puteti consuma fructele si legumele atat in stare proaspata, in salate, ori preparate termic prin fierbere, pe gratar sau la cuptor. Nu se admite prajirea acestor alimente. Puteti consuma in preparate cel mult doua linguri de ulei de masline/zi.

Nu sunt permise mai mult de trei felii de paine integrala pe zi.

Ca lichide sunt permise: apa plata, sucurile de fructe sau legume preparate in casa, ceaiurile.

Alimentele roz

Alimentele roz sunt cele cu continut proteic ridicat si se consuma in ultima zi a dietei.

dieta de slabire: dieta disociata pe culori

Aici includem carnea de pui, peste sau curcan, dar si ouale. Nu este recomandata carnea de porc, de vita, oaie etc.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.