Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri de invatat de la OAMENII SLABI

Fiecare dintre noi a intalnit macar o data in viata o persoana slaba, care cel putin aparent consuma alimente cand doreste si in orice cantitate, fara a tine cont de interdictiile dietelor, spre invidia altora.

Daca vom analiza mai atent comportamentul alimentar al oamenilor slabi, vom observa ca de fapt aceste persoane isi aleg atent alimentele, sunt mofturosi, obisnuiesc sa manance des, pe scurt au o serie de obiceiuri alimentare comune.

obiceiuri oameni slabi

Mai multe studii nutritionale si medicale au scos la iveala o serie de concluzii comune privind comportamentul oamenilor slabi. S-a observat de exemplu ca acestia consuma o cantitate aproape dubla de lichide pe zi comparativ cu persoanele care au tendinta la ingrasare.

Va propunem sa descoperiti in articolul curent care sunt punctele comune in comportamentul oamenilor slabi.

7 Obiceiuri de invatat de la oamenii slabi

obiceiuri oameni slabi

Obisnuiesc sa manance des

Oamenii slabi obisnuiesc sa manance des, alegand frecvent alimente sanatoase precum fructele, legumele, fructele oleaginoase. Rar vor consuma junk food sau fast-food. Sunt adesea mofturosi la mancare si daca ii intrebati, veti sesiza ca au o lista clara de alimente pe care nu le tolereaza.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.