Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri de invatat de la OAMENII SLABI

Fiecare dintre noi a intalnit macar o data in viata o persoana slaba, care cel putin aparent consuma alimente cand doreste si in orice cantitate, fara a tine cont de interdictiile dietelor, spre invidia altora.

Oamenii slabi consuma o cantitate mica de alimente la o masa

Desi acestia obisnuiesc sa manance des, totusi consuma o cantitate mica de alimente. Ei se satura usor cu o jumatate de portie de ciorba sau aleg sa consume doar o salata proaspata de cruditati.
Asadar acestia consuma adesea un singur fel de mancare la masa. Nutritionistii au calculat caloriile consumate de acestia pe parcursul unei zile si se incadreaza in necesar caloric normal.

obiceiuri oameni slabi

Obisnuiesc sa consume preparate simple

Acestia nu obisnuiesc sa consume la masa preparate prea grase sau foarte sofisticate. Aleg mancarurile simple sau alimentele ca atare. Prefera salatele, supele/ciorbele, gratarul si retetele la cuptor.

obiceiuri oameni slabi

Ei mananca incet

Stiti regula mestecarii de 20 de ori a fiecarui bol alimentar? Oamenii slabi respecta natural aceasta regula.

Daca le veti studia alimentatia, veti observa ca acestia mananca „in vaful lingurii/fuculitei”, deci boluri alimentare mici pe care le mesteca mult si intre care fac chiar pauze. Daca s-ar afla la o intrecere „cine goleste primul farfuria”, cu siguranta ar fi codasii.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.