Setari Cookie-uri

Dieta Fat Smash - remodelare ca la Hollywood

Daca te gandesti la o dieta drastica, chinuitoare sau complicata, ei bine avem vesti bune pentru tine: dieta Fat Smash nu se incadreaza in aceasta categrie.

Nu este permis consumul condimentelor din comert. Preparatele se vor face doar la aburi sau la gratar. Puteti condimenta cu verdeturi, piper, sare si ulei extravorgin.

Se vor consuma cel mult trei lingurite de ulei extravirgin pe zi. Alimente precum cartofi, avocado – excluse din alimentatie. Nu se consuma zahar si nici inlocuitori ai acestuia, ceaiul verde nu se indulceste.

Nutritionisutul sugereaza 3 mese de un singur fel de mancare pe zi si doua gustari mici. De asemenea acesta mentioneaza ca intotdeauna detoxifierea trebuie sustinuta prin sport, in timpul miscarii organismul eliminand toxinele prin transpiratie si scazand stresul oxidativ.

Dieta Fat Smash - remodelare ca la Hollywood

Dieta Fat Smash – faza 2

Cea de-a doua faza a dietei Fat Smash se intinde pe o perioada de 3 saptamanai.
In aceasta perioada se continua regimul precedent si se adauga:
- Avocado;
- Carne de vita, pasare sau peste;
- Fructe de mare;
- Oua cu tot cu galbenus;
- Restul de cereale, dar integrale;
- Cafea;
- Zahar si sirop de agave.

Citește și:

Aceasta faza reprezinta o perioada de tranzitie catre o alimentatie sanatoasa. In continuare nu aveti voie sa gatiti decat la aburi sau gratar, si nici sa consumati mai mult de 3 lingurite de ulei extravirgin pe zi.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.