Setari Cookie-uri

Dieta cu OREZ - slabesti 13 Kg pe luna

1.97 (Ratingul specialistilor)

Pro

Promite pierderea unui numar mare de kilograme
In prima luna nu necesita asocierea exercitiilor fizice

Contra

Priveaza organismul de calciu
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.24 din 106 voturi

Orezul este apreciat inca din cele mai vechi timpuri de populatia asiatica, avand numeroase beneficii asupra organismului, cu conditia ca orezul consumat sa fie intregral, nedecorticat.

Dieta cu orez – un regim cu istorie

Originea dietei cu orez exista desigur in regmul asiatic, fiind apoi reconceputa de catre doi medici din Statele Unite ale Americii in anii 1939 – este vorba despre Kitty Rosati si sotul sau medic cardiolog Robert Rosati.

dieta cu orez brun

Acestia au impus in spitalul in care lucrau un nou trend alimentar incercand sa foloseasca si dieta ca mijloc de vindecare si ameliorare pentru multe afectiuni cu care se confruntau in munca lor zilnica. Au conceput astfel o dieta ce avea ca aliment principal orezul, urmand apoi sa observe ca dincolo de beneficiile medicale pacientii slabeau miraculos si redobandeau o greutate normal, scazand astfel riscul bolilor cardiovasculare si efectele acestora, precum si durerile osoase si articulare ameliorate de masa mai mica pe care sistemul osos trebuia sa o suporte.

Citește și:

Asa a luat nastere dieta cu orez, un regim apreciat si astazi, regim pe care cei doi medici au hotarat sa il dea si altor populatii, spitale si generatii scriind o carte in care vorbesc detaliat despre principiile acestei diete.

Principiile Dietei cu orez

Dieta cu orez promite o slabire de pana la 30 de kilograme in prima luna (depinzand de greutatea de la care se porneste, media kilogramelor eliminate in prima luna fiind de 13, sustin specialistii), ca mai apoi pierderea in greutate sa fie mai lenta, pana la 10 kilograme pe luna (media fiind de 3 kilograme pe luna).

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.