Setari Cookie-uri

Alarma: 4 Alimente cu efect CANCERIGEN

Substantele cancerigene sunt peste tot in jurul nostru, pornind de la unele alimente si culminand cu produse de ingrijire personala.

Este important sa stiti ca tot ceea ce este 100% natural este realizat handmade din produse naturale, BIO.

Specialistii, cercetatorii si nutritionistii atrag de multa vreme atentia cu privire la anumite alimente care au risc cancerigen.

Carcinogeneza reprezinta acel fenoment prin care o celula din organism, indiferent de tipul acesteia, se modifica genetic sub actiunea factorilor externi sau interni, multiplicandu-se exagerat, fara a mai raspunde la stimulii reglatori ai organismului.

Aceste substante cu risc cancerigen pot fi considerati acei stimuli care pot declansa o mutatie, o anomalie la nivelul unei celule, crescand astfel riscul de aparitie a cancerului.

Este important sa adoptati un stil de viata sanatos, sa consumati alimente sanatoase si corect preparate, sa faceti sport, sa utilizati produse naturale de ingrijire.

Citește și:

alimente cancerigene

Alimente cu potential cancerigen

Grasimile saturate si hidrogenate

In topul listei alimentelor cancerigene sunt cele cu continut ridicat in grasimi saturate sau hidrogenate.

Este important sa stiti ca grasimile saturate se gasesc in cantitati mici in unele produse animale, dar in cantitati mari in carnea de porc, in uleiurile procesate (cititi eticheta acestora), in orice aliment preparat prin prajire sau in fructele oleaginoase coapte (nuci, alune, seminte – acestea contin uleiuri care, procesate termic, devin “otrava” pentru organism), nghetata.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.