Setari Cookie-uri

Dieta cu ENERGIZANTE: slabesti si te mentii in forma timp de o luna

2.87 (Ratingul specialistilor)

Pro

Promite o pierdere mare de kilograme
Are un puternic efect energizant si antioxidant
Reduce stresul odidativ si are efect anticancerigen

Contra

Este o dieta restrictiva
Nu este indicata persoanelor cu afectiuni digestive
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

3.86 din 57 voturi

Dieta cu energizante se bazeaza pe o doza importanta de fibre, antioxidanti, vitamine si minerale, astfel incat organismul primeste toate resursele pentru cresterea energiei si imunitatii.

Fascinant la aceasta dieta este numarul de calorii foarte scazul al energizantelor, iar specialistii considera ca de fapt acestea au calorii negative.

Pentru a afla mai multe despre alimentele cu calorii negative iti sugeram sa citesti si: Lista alimentelor cu calorii negative

Daca va gandeati la bauturile energizante din comert, ei bine va anuntam ca nu la aceste energizante se refera dieta de fata, ci la cele naturale obtinute in casa, atat sub forma de bauturi, cat si de mici gustari delicioase.

dieta cu energizante slabeste si alunga oboseala

Principiile dietei cu ENERGIZANTE

In fiecare saptamana, timp de 4 saptamani, veti consuma in mod constant la micul dejun si la gustarea de dupa-amiaza unele energizante care au si rol de a arde grasimile. Aceste preparate sunt atent alese astfel incat in prima saptamana sa obtinem mobilizarea grasimilor din depozite, in a doua saptamana acceleram metabolismul, in cea de-a treia slabim in forta, iar in ultima saptamana inca se pierd kilograme, dar este protejat sistemul digestiv.

Citește și:

Pe parcursul dietei:

- puteti bea doar apa;

- este indicat sa eliminati orice ingredient gras din alimentatie, cu exceptia celor precizate ca fiind permise. De exemplu nu veti consuma mezeluri, foietaje, prajituri, preparate prajite, maioneza sau alte sosuri, inclusiv mustar.

Woman drink water close up face portrait@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.