Setari Cookie-uri

Top 5 Alimente DULCI - ca sa SLABESTI!

Cum ar fi daca ai inlocui zaharul din alimentatie cu alti carbohidrati deliciosi care te ajuta sa slabesti?

Noi va recomandam mierea in perioadele de suprasolicitare fizica sau intelectuala, fiind calorica si bogata in minerale, vitamine si alte substante active.

Inlocuieste cartofii cu mazare

Mazarea este considerata ca facand parte din alimentele cu indice glicemic mic. Fiind delicioasa, mazarea poate inlocui garnitura de cartofi la o masa copioasa.

Inlocuieste pastele cu pastai

Marii bucatari, dar si nutritionistii, recomanda ca la o masa bogata in grasimi sa asortam pastai fierte cu sare. Acestea ar reduce absorbtia colesterolului si faciliteaza digestia grasimilor. Noi va recomandam sa alegeti o mancare de pastai, chiar si langa fructe de mare.

Biscuiti si alte rontanele bogate in faina alba? Mai bine legume

Va recomandam sa va pregatiti fie la robot, fie taiate la mana, sticks-uri de legume. Puteti folosi: morcovii, ardeiul, gulia, ridichia, castravetele, telina. Presarati condimente si “rontanelele” sunt gata!

Citește și:

Cereale integrale

Va recomandam pentru micul dejun sau orice gustare din zi fulgii de orz sau de ovaz, integrali, cu ceai sau cu iaurt. Daca hotarati sa consumati cerealele integrale cu lactate, trebuie sa stiti ca acestea cheleaza calciul si favorizeaza fermentatia la nivel intestinal. De aceea ceaiul este indicat pentru a hidrata fulgii de cereale.

Foto: alimentatie sanatoasa - legume @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.