Setari Cookie-uri

Concluzii ALARMANTE: ce contine un HAMBURGER?

Tot mai multe persoane sau chiar familii aleg preparatele fast-food, acestea fiind deosebit de gustoase, satioase si... usor de procurat.

Ce contine un hamburger: castravetii murati

Ingrediente: Castraveti, apa distilata, otet, sare, clorura de calciu, alaun, sorbat de potasiu (conservant) , arome naturale (sursa vegetala), polisorbat 80, coloranti.

Polisorbat 80, desi este considerata o substanta relativ sigura pentru sanatate, poate produce boala Crohn, conform specialistilor. Si ca sa intelegeti ca nu vorbim despre o boala rara, numai in Nordul Americii sunt diagnosticati peste 600.000 de bolnavi, conform statisticilor.

ce contine un hamburger

Indiferent ca alegeti hamburger, cheeseburger, cu sos de maioneza sau chiar salatele din restaurantele fast-food, majoritatea ingredientelor acestora, inclusiv cele de natura vegetala, nu sunt recomandate intr-un regim de hrana sanatos.

Va recomandam si o lista privind continutul produselor fast-food, pe scurt reprezentate, in raport cu nevoile zilnice ale unui om adult: https://www.scribd.com/doc/222559/McDonalds-Nutrition-Facts

Citește și:

***

Surse:

https://www.endalldisease.com/mcdonalds-fast-food-toxic-ingredients-include-putty-and-cosmetic-petrochemicals/

www.scribd.com/doc/222559/McDonalds-Nutrition-Facts

https://www.thankyourbody.com/mcdonalds-hamburger/

https://www.carighttoknow.org/new_study

https://www.naturalnews.com/036308_natural_flavors_MSG_aspartame.html#

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.