5 Pasi ca sa mananci CORECT

Modul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sanatatii si starii noastre de bine. Medicul nutritionist Serban Damian recomanda cinci pasi catre o alimentatie sanatoasa si un stil de viata echilibrat:

5. Gaseste-ti timp sa faci miscare

Toata lumea stie ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa facem minim 30 de minute de miscare pe zi. Insa de multe ori, programul nostru este atat de incarcat incat pare aproape imposibil sa ne acordam acest ragaz pentru miscare. Totul porneste de la ierarhizarea prioritatilor: in momentul in care vom intelege ca miscarea nu este o componenta optionala a vietii noastre, ci una absolut necesara, in mod sigur vom gasi timp.

Miscare poate sa insemne orice ne este la indemana: deplasarea in mers, urcatul scarilor, gradinarit, munca fizica. Mai important decat atat este sa facem pasul urmator si sa practicam un sport, ceea ce inseamna activitate fizica de intensitate moderata sau mare, care reprezinta sansa reala de a ne mentine in forma si de a preveni o serie de afectiuni medicale.

Medicul nutritionist Serban Damian a recomandat in cadrul evenimentului NESCAFE Coffee Talks cinci pasi catre o alimentatie sanatoasa si un stil de viata echilibrat

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri