Setari Cookie-uri

NU incerca asa ceva: 11 motive sa FUGI de dietele drastice

"Omul trebuie sa manance pentru a trai, nu sa traiasca pentru a manca." - Benjamin Franklin

Tinerea unei diete va face sa pierdeti legatura cu nevoile corpului dumneavoastra

Ignorand semnalele corpului dumneavoastra care va spun cand ar trebui sa mancati, incepeti sa va luptati cu aceste semnale in loc sa invatati sa le interpretati, asa cum face in mod instinctiv orice animal salbatic. Din acest motiv va este dificil sa va intoarceti la un model alimentar natural, sanatos.

Tinerea unei diete va face sa traiti senzatia unui esec

Cu cat sunt mai dese cazurile in care o dieta esueaza, cu atat va veti invinui mai mult si veti avea un sentiment de rusine.

Dietele va fac sa va simtiti confuz

Cui ar trebui sa le acordati credit ? adeptilor regimurilor bogate in proteine sau celor care sustin regimuri alimentare bogate in fibre, semenilor care mananca carne slaba sau celor care se hranesc numai cu struguri ?

Tinerea unei diete va poate ingrasa

Un regim sarac in calorii va reduce nu numai grasimea dar si muschii. Asadar ati pornit de la 63 de kg si ati pierdut repede 12 kilograme iar apoi, la fel de repede, ati ajuns din nou la 63 de kilograme, proportia de grasime poate fi mai mare. S-a dovedit, de asemenea, ca dietele sarace in calorii reduc ritmul metabolic. Corpul incearca sa pastreze ratiile reduse care i se dau. Drept care caloriile sunt arse mai incet, ceea ce ingreuneaza procesul de slabire !

Citește și:

Mancati ce va place

Deoarece suferiti ca nu puteti manca ce va placeDaca gustati din alimentele interzise va simtiti vinovata si orice persoana care se simte vinovata asteapta o pedeapsa; in cazul acesta pedeapsa este ca va ingrasati si mai tare

Nu flamanziti

Daca suferiti de foame ajungeti sa va ganditi tot timpul la mancare; cu cat incerci mai mult sa te gandesti la ceva anume, cu atat mai mult acel ceva se va insinua constant in gandul tau.

Faceti miscare daca va face placere

Daca va face placere sa faceti gimnastica sau orice alt gen de exercitiu fizic, raspundeti semnalelor firesti ale corpului dumneavoastra; miscarea va face sa va simtiti bine di punct de vedere fizic si mentalDaca nu va palce miscarea nu va siliti ca sa suferiti; cand veti invata sa va ascultati mesajele corpului dumneavoastra miscarea va deveni o parte din viata dumneavoastra de zi cu zi si va va face placere

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.