Setari Cookie-uri

VISINELE - Miracolele anticancerigene ale verii

Delicioase si intens coloreate, visinele sunt fructe ale verii cu numeroase beneficii pentru sanatate.

Natura are intotdeauna grija sa ne ofere in fiecare sezon resurse naturale pentru sanatate. Visinele sunt fructe ale verii care nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru.

Sunt bogate in vitamine si se numara printre cele mai bogate fructe in potasiu. Visinele se umara si printre cele mai bogate fructe in resveratrol – un puternic antioxidant al naturii. Resveratrolul este cel care confera culoarea rosu-inchis si este vinovat pentru “petele” pe care visinele le lasa.

beneficiile visinelor

Visinele – continut nutritional

Visinele contin glucide de buna calitate, fibre, antioxidanti, vitamine (vitamina A, vitamina E, betacaroten, vitamina K), minerale (sodiu, potasiu etc.) si substante active care accelereaza metabolismul, jucand totodata si rol energizant.

Visinele – beneficii pentru sanatate

Beneficiile visinelor: lupta impotriva cancerului

Bogate in fibre, vitamine si resveratrol – cel mai puternic antioxidant din natura – visinele se numara printre alimentele cu puternice efecte anticancerigene. Fibrele lupta impotriva cancerului de colon, iar vitaminele si mineralele ajuta organismul sa se protejezeimpotriva cancerului de col, de san sau cel al prostatei.

Citește și:

Beneficiile visinelor: topesc grasimea abdominala

Visinele sunt ideale in curele de slabire din sezonul cald, asigurand accelerarea metabolismului, dar si hidratarea organismului. Viisinele sunt celebre pentru efectul lor de a topi depozitele dipoase din jurul taliei.

Foto: cos cu visine - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.