Rosiile - continut nutritional

Rosiile au un continut bogat in vitamine (vitaminaA, complexul de vitamina B, vitamina C, E, K), dar si in minerale si oligoelemente: potasiu, fosfor, calciu, magneziu, seleniu etc. Rosiile contin si alte substante active ca licopenul – un puternic antioxidant care confera si culoarea rosie a acestor legume, dar si acid folic care combate anemia. In curele de slabire, rosiile sunt considerate alimente cu calorii negative si accelereaza procesele de ardere a grasimilor.

Dieta cu rosii – slabesti 4 kg/saptamana

Regulile principale ale dietei cu rosii:

    in fiecare zi a dietei este indicat sa beti doar apa; dimineata, la micul dejun, consumati doar rosii cu branza de vaca; la pranz, alaturi de alte alimente, trebuie sa consumati o salata din doua rosii cu o legatura de patrunjel (si ceapa, dupa preferinte); nu se mai mananca dupa ora 17; seara se bea un smoothie din 2 rosii si o legatura de patrunjel. Se poate consuma si ca supa. nu veti consuma pe parcursul dietei: ulei, preparate prajite, foietaje si orice aliment care contine unt sau margarina (grasimi), paine/mamaliga, dulciuri.

Aceasta dieta dureaza 3 saptamani si promite o slabire rapida, fara avitaminizare.

Foto: dieta cu rosii - shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: