Setari Cookie-uri

Reguli de regim: conformatia androida, de mar

De sarbatori ne-am distrat, am petrecut alaturi de cei dragi si am mancat multe bunatati. Acum, dupa ce au trecut, se vad si urmarile: kilogramele in plus. Nu toate persoanele se ingrasa la fel, unele depoziteaza grasimi la nivelul coapselor mai mult, altele la nivelul taliei.

Stiu ca este tentanta o metoda mai rapida, insa nu este atat de greu sa dai jos niste kilograme cat este de greu sa te si mentii la greutatea dorita. De aceea recomand regimurile pe termen lung, care nu va pericliteaza sanatatea si au rezultatea mult mai sigure si mai stabile.

Efortul fizic

Sunt indicate reprize zilnice daca este posibil de exercitii fizice cu durata de 20-30 minute. Acestea constau in alergat, mers pe jos sau pe bicicleta, exercitii cu gantere, aerobica, dans, orice exercitiu ce necesita un consum de energie sporit. Trebuie sa va atrag atentia ca sportul nu are menirea de a reduce greutatea ci de a o mentine. In lipsa acestor exercitii facute cat mai des cu putinta este posibill ca acele kilograme pierdute sa revina.

Comportamentul alimentar

In acest sens trebuie urmate o serie de terapii menite sa schimbe comportamentul persoanelor fata de alimentatie. Astfel cei cu kilograme in plus vor invata sa reziste tentatiei dulciurilor, sa fie mai putin pofticiosi, sa nu isi cumpere alimente cu continut caloric ridicat caci acestea nu vor rezista prea mult in frigider etc.

Puteti incerca diverse regimuri de slabire, dar alegeti-le in asa fel incat sa cuprinda fructe, legume si ceva carne (sau alte produse cu continut proteic), excluzand dulciurile si grasimile. Cea mai buna asociere, cu rezultate sigure, este aceea intre regim (cu suplimente alimentare si vitamine) si sport.

Un articol de Iulia D

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.