Setari Cookie-uri

Reguli de regim: conformatia ginoida, de para

Conformatia ginoida, cunoscuta mai frecvent sub denumirea de « corp in forma de para » este considerabil mai frecventa in randul femeilor decat al barbatilor fiind influentata de secretia de hormoni feminini. De altfel, am putea spune ca aceasta forma de clepsidra este asociata intr-atat de mult cu femeia incat simpla schitare a formelor voluptoase te duce cu gandul la sexul frumos.

Conformatia ginoida, cunoscuta mai frecvent sub denumirea de ' corp in forma de para >> este considerabil mai frecventa in randul femeilor decat al barbatilor fiind influentata de secretia de hormoni feminini. De altfel, am putea spune ca aceasta forma de ' clepsidra >> este asociata intr-atat de mult cu femeia incat simpla schitare a formelor voluptoase te duce cu gandul la sexul frumos.

Incepem prin a mentiona ca, plecand de la ideea ca aceasta conformatie este tipic feminina, nu dorim sa distrugem un simbol si sa promovam frumusetea unui corp tip ' snur >>. O femeie frumoasa este o femeie cu forme, iar urmatoarele indicatii pentru un regim de slabire sunt valabile pentru femeile care stiu sa pretuiasca frumusetea naturala si nu ridica in slavi anorexia. Urmatorul articol este dedicat acelora dintre voi care au dobandit cateva kilograme in plus cu prilejul delicioaselor Sarbatori de iarna.

Ce trebuie stiut?

Pentru a tine un regim corect si sanatos trebuie mai intai sa intelegem cateva principii de baza ale regimurilor de slabire.

Majoritatea dietelor se bazeaza pe principiul disocierii. Explicatia acestei optiuni este simpla odata ce intelegem o regula foarte importanta pe care se bazeaza metabolismul uman: lipidele nu se pot depune fara glucide. Detaliem:

In alimentatie intalnim mai multe tipuri de substante: glucide, lipide, proteine dar si vitamine si minerale. In timp ce ultimele doua nu au continut caloric, primele trei sunt cele pe baza carora, prin diferite asocieri, se bazeaza toate dietele. Proteinele, foarte necesare pentru metabolismul uman sunt acceptate de majoritatea dieteticienilor ca fiind aboslut necesare organismului, prin urmare regimurile de slabire contin frecvent alimente bogate in proteine. Raman glucidele si lipidele, despre care, asa cum am spus mai sus, este foarte important de stiut ca atunci cand nu sunt impreuna, nu se pot depune. Glucidele se comporta ca un fel de transportori pentru lipide. Astfel, va puteti imagina ca o glucida imbratisaza o lipida purtand-o catre coapse si ajutand astfel la formarea tesutului adipos.

Daca pana la acest punct ati retinut ca trebuie sa evitati sa combinati glucidele cu lipidele la aceeasi masa, puteti considera ca ati surprins cel mai important aspect al unui regim de slabire. Respectandu-l, veti reusi rapid sa eliminati kilogramele adunate in ulimele saptamani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.