Setari Cookie-uri

Reguli de regim: conformatia ginoida, de para

Conformatia ginoida, cunoscuta mai frecvent sub denumirea de « corp in forma de para » este considerabil mai frecventa in randul femeilor decat al barbatilor fiind influentata de secretia de hormoni feminini. De altfel, am putea spune ca aceasta forma de clepsidra este asociata intr-atat de mult cu femeia incat simpla schitare a formelor voluptoase te duce cu gandul la sexul frumos.

Cum sa slabesti?

Chiar daca ai aflat valoarea minima de kcal pe care trebuie sa o consumi zilnic, nu inseamna ca trebuie sa tii un regim respectand-o exact pe aceasta. Daca, spre exemplu tu esti obisnuita sa consumi cam 4000 kcal in fiecare zi, incearca sa slabesti scazand mai intai 500 kcal. Nu are rost sa-ti infometezi organismul daca slabesti usor alimentandu-te consistent.

In plus, daca asociezi scaderea numarului de calorii disocierii lipidelor de glucide, rezultatele vor fi cu mult mai bune, chiar daca tu ai impresia ca mananci mai mult.

Concluzie

Tine regim evitand pe cat posibil lipidele, scazand aproximativ 500 de kcal din alimentatia ta obisnuita si alcatuieste-ti singura alimentatia folosind tabelul de alimente si continutul lor. Nu uita sa imbini aceasta alimentatie cu putin sport!

Iata cateva dintre cele mai importante alimente (cantitate=100g) si continutul lor de kcal, glucide (G), lipide (L) si proteine (P).

Paine si paste

Aliment
kcal P L G
paine alba 270 10 2 54
paine neagra 250 8 0.8 37
graham 250 9 1 51
paste 360 5.5 1 75

Carne si peste

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.