Setari Cookie-uri

Trucuri de slabire, frumusete si boala - Forumul Healthy

Vorbim despre frumusete, despre silueta despre trucuri, diete si jurnale de slabire, insa mai presus de toate vorbim despre sanatate. Un corp sanatos este frumos, nu are excese nici de grasimi si nici de alt gen. Intalnim prin reviste si prin plafare tot felul de metode si produse laudate ca avand efect de slabire, insa cat de vorbeste despre efectele nocive ale acestora?

Cate persoane care doresc sa slabeasca si-au controlat nivelul de leptina, de cortizol, de estrogen si de alti hormoni ?

Foarte putine, desi este atat de simplu ! Si mai simplu este insa sa spui: mananci 1 bucatica branza si salata de vinete dar, pt. o persoana cu intoleranta la branza aceasta dieta este nesanatoasa iar vinetele sunt interzise la pers. cu artrita reumatoida ! La fel exista persoane cu intoleranta la peste, la porc, la pui, la soia, la gluten ... etc . Spun intoleranta (=sensibilitate alimentara) si nu alergie ! Intoleranta nu da reactii violente, dar exista ! Consumarea alimentelor pt. care avem intoleranta duce la iritatii "in surdina" ale sistemului digestiv - cum ar fi, de ex, sindromul de intestin semipermeabil ce permite raspandirea toxinelor in organism etc.

Eu cred ca o persoana care doreste sa slabeasca PE TERMEN LUNG si sa NU-SI AFECTEZE SANATATEA trebuie sa urmeze o dieta personalizata, care sa tina seama de sensibilitatile alimentare, de profilul nutritional (deficiente vitamine/minerale DAR SI enzime, acizi grasi), de starea sistemului digestiv si, mai ales de TIPUL METABOLIC (cel mai nou tip de clasificare existent in SUA pt. determinarea dietei sanatoase)."

Citește și:

nana_moi2001@yahoo.com ne marturiseste: "Nu as vrea sa va sperii pe niciuna dar si eu am luat pastile din acelea de slabit, si intr-adevar pot spune ca au dat rezultate. Am slabit si aratam superb, dar ceea ce s-a intamplat dupa 2 luni a fost mult mai grav. Aproape ca mi-am distrus ficatul, m-am ingrasat dublu si tot din cauza acestor pastile, s-a deregalat metabolismul iar acum se pare ca nici nu mai pot ramane insarcinata tot din cauza acestei prostii uriase pe care am facut-o. Nu va pot spune ce mandra si ce bine aratam... insa nu va pot spune si mai apoi cat de suparata am fost si cat m-am plimbat pe la doctori. Dragele mele, stiu ca este foarte greu, insa trebuie sa va spun si eu, cateva lucruri pe care le-am invatat dupa aceasta prostie pe care am facut-o. Mancati multe legume si fructe, mancati iaurturi naturale, mancati peste si pui la gratar si beti 2 - 2,5 litri de apa plata, si asta numai 3 luni. ATAT...NUMAI 3 LUNi...atata are nevoie organismul sa se adapteze noilor schimbari asta insemnand slabit. Dupa aceste 3 luni nici nu va veti ingrasa si va veti putea mentine. Stiu ca pare greu insa daca veti avea taria sa tineti cele 3 luni asa cum v-am scris, veti fi tare mandre. Si eu si o prietena de-a mea am tinut , iar dupa 3 luni aveam cu 15 kg mai putin si nici nu ne-am mai ingrasat dupa. Mult succes fetelor si nu uitati ca cea mai importanta este sanatatea voastra si nu faptul ca arati ca un fotomodel.Sanatate si aveti grija de voi in mod sanatos. Sanatate multa tuturor!"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.