Setari Cookie-uri

Horoscop Chinezesc: Dieta zodiei tale!

Iti doresti o dieta personalizata? Citeste recomandarile perfecte zodiei tale, conform horoscopului chinezesc si pune in practica sfaturile sanatoase oferite in articolul de astazi!

Iti doresti o dieta personalizata? Citeste recomandarile perfecte zodiei tale, conform horoscopului chinezesc si pune in practica sfaturile sanatoase oferite in articolul de astazi!

Sobolan

Nativii zodiei Sobolan sunt nascuti in anii: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Cum esti o fire foarte ambitioasa, in special atunci cand te pasioneaza un anumit domeniu, poti slabi cu usurinta mancand ceea ce iti place. Pentru a evita depasirea limitelor calorice impuse de orice dieta, cantarirea alimentelor te ajuta sa pastrezi echilibrul in alimentatie. Mananca produsele tale preferate si evita dietele foarte restrictive, intrucat, datorita personalitatii tale, ai tendinta sa renunti usor la lucrurile ce nu iti plac. Din punct de vedere al sportului, iti sunt recomandate alergarea si power walking.

Bivol

Nativii zodiei Bivol sunt nascuti in anii: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Citește și:

Incapatanata si iubitoare a lucrurilor clasice, te simti motivata de o dieta tinuta in grup, alaturi de mai multe persoane ce vor sa atinga acelasi scop ca si tine. Spiritul competitiv este unul dintre punctele tale forte, de aceea te va motiva foarte tare o dieta in stilul Weight Watchers. Cum nu iti place sa faci multe experimente pe pielea ta, printre sporturile ce-ti sunt recomandate se numara aerobicul sau exercitiile cardio, facute in sala de fitness (banda de alergare, bicicleta stationara, stepper).

Tigru

Nativii zodiei Tigru sunt nascuti in anii: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Ai o personalitate usor visatoare si sensibila, iar faptul ca te plictisesti foarte repede poate fi o piedica in procesul tau de slabire, unde, in mod normal, apare si rutina. Varianta ideala pentru tine este sa gasesti mereu ceva nou, care sa iti stimuleze creativitatea si sa te motiveze in fiecare zi. Invata sa gatesti mancaruri exotice si in acelasi timp dietetice si inscrie-te la dansuri, spinning sau orice alt sport mai putin conventional.

Citește și:

Iepure

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.