Setari Cookie-uri

Horoscop Chinezesc: Dieta zodiei tale!

Iti doresti o dieta personalizata? Citeste recomandarile perfecte zodiei tale, conform horoscopului chinezesc si pune in practica sfaturile sanatoase oferite in articolul de astazi!

Nativii zodiei Iepure sunt nascuti in anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Nativele din zodia Iepurelui au o pasiune deosebita pentru dulciuri, alimente ce trebuie evitate cu precadere intr-o dieta. Invata sa inlocuiesti dulciurile cu fructe, ce contin zaharuri lente si iti vor da acea stare de bine pe care ti-o ofera si dulciurile, insa o vei resimti mai mult timp. Mizeaza pe salate de fructe – ananasul, mango si bananele iti sunt aliati de nadejde, insa nu consuma mai mult de doua banane pe zi!

Dragon

Nativii zodiei Dragon sunt nascuti in anii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Adori iesirile cu prietenii si esti o fire charismatica si populara, de aceea este bine sa imbini utilul cu placutul. Evita restaurantele de tip fast food si alege intotdeauna localuri al caror meniu se bazeaza pe mancaruri dietetice si salate. Combinatia friptura la gratar plus salata este ideala pentru tine si te va face sa iti simti stomacul plin pentru mult timp. Sporturile cele mai bune pentru tine sunt cele de echipa, precum baschetul sau voleiul – ce-ar fi sa-ti mobilizezi prietenii si sa organizati o seara de baschet pe saptamana?

Citește și:

Sarpe

Nativii zodiei Sarpe sunt nascuti in anii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Nativele din zodia Sarpelui sunt recunoscute drept persoane foarte sofisticate si cu un gust iesit din comun pentru lucrurile rafinate. Iti place ca mancarea sa arate bine, iar asezarea mesei se poate transforma intr-un adevarat ritual pentru tine. Profita de acest atuu al tau si incepe sa privesti orele mesei ca ritualuri in sine, astfel incat sa-ti faca placere sa mananci ceva sanatos si in acelasi timp apetisant. Ca sporturi ideale pentru tine, iti recomand balet (exista numeroase cursuri de balet pentru adulti, indiferent de varsta sau greutate) si spinning.

Cal

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.