Setari Cookie-uri

Horoscop Chinezesc: Dieta zodiei tale!

Iti doresti o dieta personalizata? Citeste recomandarile perfecte zodiei tale, conform horoscopului chinezesc si pune in practica sfaturile sanatoase oferite in articolul de astazi!

In viata de zi cu zi, esti o persoana cu capul pe umeri si iti asumi intotdeauna responsabilitatile. Datorita ambitiei tale, ti-ar putea fi usor sa tii si o dieta restrictiva, insa, privand organismul de multe substante nutritive pe termen lung, nu vei obtine ceea ce iti doresti. Pentru a slabi si a nu te mai ingrasa apoi, trebuie sa eviti dietele cu efect yoyo si sa apelezi la un regim de viata sanatos si activ. Prepara retete culinare rapide si dietetice si mergi la sala de fitness de trei ori pe saptamana!

Caine

Nativii zodiei Caine sunt nascuti in anii: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Nativele din zodia Cainelui sunt persoane meticuloase, carora le place sa-si acorde timpul necesar indeplinirii oricarei obligatii intr-un mod (aproape) perfect. Esti o fire sociabila si iti face placere sa organizezi mici petreceri alaturi de prietenii apropiati, insa nu trebuie sa pierzi niciodata din vedere scopul tau, si anume acela de a slabi. Pregateste-ti de cu seara mancarea pentru a doua zi, intrucat ai tendinta de a cumpara mancare ambalata si deloc sanatoasa. Aduna-ti laolalta prietenele si mergeti la o sala de aerobic – ai o putere iesita din comun de a-i motiva pe ceilalti, iar compania lor te face sa te simti motivata, la randul tau!

Citește și:

Mistret

Nativii zodiei Mistret sunt nascuti in anii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Acorzi o atentie deosebita impresiei pe care o faci celor din jur, iar ceea ce te motiveaza cel mai tare este exact parerea persoanelor apropiate. Daca prietena ta cea mai buna ti-ar sopti ca te-ai ingrasat un pic in ultimul timp, cu siguranta ai fi suficient de motivata pentru a duce la capat o dieta si, mai ales, pentru a urma cu sfintenie instructiunile antrenorului de fitness. Dieta ideala pentru tine se bazeaza pe numararea caloriilor si cantarirea alimentelor, evitand, astfel, orice eventuala tentatie asociata cu o dieta mult prea permisiva.

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Citește și:

Alegerile gresite mi-au distrus viata

Top 5 personaje cu care trebuie sa faci sex

De ce merita sa faci sex de la prima intalnire

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.