Comunicat de presa

Inconjurat de apa, micutul isi aminteste de timpul petrecut in pantecele tau, ocazie perfecta pentru a-i oferi destinderea si confortul care il fac fericit. Insa baia bebelusului este, de asemenea, un moment delicat, ce necesita o serie de pasi speciali si o ingrijire atenta. De aceea, NIVEA Baby iti ofera produse dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, pentru a intampina nevoile deosebite ale pielii bebelusului.

Transforma baia copilului in clipe de caldura si confort cu gama NIVEA Baby pentru o ingrijire delicata, ce protejeaza eficient pielea micutilor.

Pentru o piele hidratata si catifelata, foloseste spuma - crema de baie NIVEA Baby Soft Bath, iar pentru dubla actiune, NIVEA iti recomanda samponul & spuma de baie NIVEA Baby Gentle, ce curata cu blandete atat parul, cat si pielea bebelusului.

In ceea ce priveste ingrijirea dupa baita, pentru o protectie indelungata impotriva deshidratarii, foloseste cu incredere crema delicata hidratanta NIVEA Baby Smoothy Cream cu o formula care se absoarbe usor, ideala pentru fata si corpul ingerasului tau.

Sfaturi inainte de baie

Baia micutilor este un ritual ce necesita o pregatire atenta. Asigura-te, pentru inceput, ca temperatura camerei este una optima, de aproximativ 22-24° C. Apoi, protejeaza cadita cu un prosop sau un scutec, pentru evitarea alunecarii bebelusului, si umple-o pe jumatate cu apa.

Este indicat ca temperatura sa fie de aproximativ 36 - 37° C. De asemenea, este recomandat sa ai la indemana accesoriile si produsele de curatare - samponul, crema, sapunul hidratant -, precum si scutece, schimburi si un prosop moale cu care vei inveli bebelusul dupa baita.

Dupa ai avut grija de aceste detalii, momentul intim de rasfat al micutului poate sa inceapa.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: