Setari Cookie-uri

Telefonul copilului

Campania nationala de promovare a Telefonului Copilului 0800 8 200 200 in scoli, licee si centre de plasament, desfasurata in perioada octombrie 2006 - iulie 2007 de Asociatia Linia Verde pentru Protectia Copilului, a avut ca rezultat cresterea semnificativa a numarului de apeluri prin care atat adulti, cat si copii semnalau cazuri de abuz asupra copiilor.

“Acestea sunt noi veti bune pentru Romania i sunt onorat s pot sprijini Telefonul Copilului. O societate care investete cu responsabilitate in sigurana i bun-starea copiilor, investete de fapt in viitorul su. Ca parte din procesul su de aderare la Uniunea European, incununat de succes, Romania a fcut eforturi majore pentru a se adapta la normele sociale europene, care confer fiecrui individ in parte un set de instrumente prin intermediul crora s se poat bucura de toate drepturile sale. Extinderea activitilor Telefonului Copilului subliniaz faptul c atat parinii, cat i copiii din Romania ii cunosc drepturile i se asigur c acestea le sunt respectate.” - a declarat Excelena Sa, Baroana Nicholson de Winterbourne, Membr a Parlamentului European, Membr de Onoare a Asociaiei Linia Verde pentru Protecia Copilului i co-Preedinte al Children's High Level Group - CHLG, in cadrul conferinei de pres care a anunat lansarea campaniei.

„In Romania e nevoie de Telefonul copilului i tocmai de aceea Romtelecom susine acest proiect inc de la infiinare. Rezultatele dup campania desfurat in ultimele luni sunt pozitive, artand c se consolideaz deja o cultur a dialogului in jurul Liniei Verzi, c oamenii au invat c pot obine sprijin sunand la acest numr. Sperm ca in continuare s putem susine o i mai eficient extindere in zona online a acestei iniiative, avand in vedere c i Romtelecom se dezvolt rapid pe parte de Internet i coninut digital,” a declarat Cristina Popescu, Director Relaii Publice, Romtelecom.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.