Setari Cookie-uri

5 exercitii usoare pentru un spate sexy

O rochie eleganta de seara sau o tinuta sexy are adesea ca atu spatele gol. Omoplatii usor proeminenti, umerii lasati, gatul inalt si curbura coloanei devin foarte atragatoare daca sunt bine puse in evidenta si au un aspect frumos.

Curbura coloanei din zona mijlocului evidentiaza funduletul si restul spatelui si este musai sa eliminati tesuturile adipoase din zona. Exercitiile se fac astfel: va asezati cu picioarele departate si puneti mainile in sold. Va aplecati mentinand spatele drept si privirea inainte, apoi va lasati pe spate cat mai mult posibil, dar lent. Reluati miscarile si le repetati de 50 de ori.

Miscari de lateralitate


In aceeasi pozitie ca in exercitiul anterior va inclinati trunchiul de o parte si de alta, pana la 25 de repetari, insa aplecarea sa fie facuta la maxim. Apoi faceti alte 25 de repetri, car ridicand mana opusa fata de partea aplecarii, ca si cum ati dori sa atingeti cu mana respectiva marginea podelei.

Extensii

Va asezati pe burta pe o suprafata tare (pe podea spre exemplu, punand izoprenul). Apoi duceti mainile la ceafa. Picioarele le tineti lipite si le sprijiniti sub un suport stabil pentru a nu se ridica sau cereti unui insotitor sa vi le tina fixe. Apoi va ridicati truchiul cat de sus puteti si coborati corpul fara a atinge podeaua. Faceti cate ridicari puteti de acest gen, ideal ar fi 50.

Rotiri de brate

Se recomanda sa aveti in mana gantere de maxim 3 kg. Stati in picioare cu varfurile departate si rotiti ambele brate inspre spate. Faceto 20 de rotiri, apoi spre fata, alte 20 de rotiri.

Fluturasi

Stati cu picioarele departate si pastrati ganterele in maini. Va aplecati corpul in fata, mentinand privirile inainte. Apoi ridicato ganterele spre spate, direct, ca si cum ati forma un fluturas. Faceti 15 astfel de ridicari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.